pagina-content

Werkwijze Praktijk de levensweg voor psychosociale therapie, transpersoonlijke counseling en coaching in Waalwijk - Praktijk de Levensweg

Ga naar de inhoud

Gratis kennismakingsgesprek

Het is belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij mij en mijn manier van werken. Daarom kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.
Tijdens dit gesprek vertelt u mij wat u op dat moment kwijt wilt over uzelf en de vraag waarmee u bij mij komt. Ik geef u een indruk van de manier waarop ik werk en van methodes die u verder kunnen helpen.


Intakegesprek

Als u gebruik wilt maken van mijn diensten, volgt een intakegesprek waarbij uw persoonsgegevens, vraagstelling en andere informatie die van belang is, worden vastgelegd conform de actuele privacywetgeving.
Bij relatietherapie wordt het intakegesprek van partners meestal apart gevoerd.

We staan samen stil bij uw leven en de moeilijkheden en verlangens die u op dit moment ervaart. Van daaruit onderzoeken we wat nodig is om positieve verandering in uw leven te brengen. We bespreken welke methoden we hiervoor kunnen gebruiken. 

Als de ingeplande tijd het toelaat, gaan we ook meteen aan de slag!


Vervolggesprekken

Het ‘pad’ dat we tijdens de intake uitstippelen is geen vastliggende lijn. Als in een volgend gesprek blijkt dat een andere aanpak nodig is, dan passen we samen de strategie aan.


                                                                                                   > naar  Methoden

                                                                                                   > naar     Contact                                                                                                  
   
Terug naar de inhoud