pagina-content

Wie ben je van nature? Kom bij je kern - Praktijk de Levensweg

Ga naar de inhoud

Kom bij je Kern

Kun jij nog bij jouw kern komen; bij de essentie van wat jij van nature bent?

Als je de tijd neemt om je te ontspannen en je naar binnen te richten, kun je in contact komen met jezelf. Niet alleen met dat wat in je brein omgaat of de emoties die zich roeren in je lijf, maar ook met dat wat je altijd al was. Wie jij was voordat de goedbedoelde sturing van ouders, onderwijzers en andere belangrijke mensen in je omgeving invloed kregen op jouw 'zijn'.
Vraag het aan je hart.

Als je kunt ervaren wat je in essentie bent, wordt het leven in alle opzichten lichter. Als je leeft vanuit je ware zelf, is het makkelijker om te weten waarnaar je echt verlangt. En je kunt makkelijker doorzetten om dit te bereiken.

Als je moeite hebt om jouw ware zelf te ervaren, kijk dan eens naar foto's van jezelf als baby en peuter. Kijk naar je houding en de uitdrukking op je gezicht op momenten dat jij je goed voelde. Dan vang je minstens een glimp op van wie je echt bent. Misschien is dat een grote openbaring voor je.

Als je er toch niet goed uitkomt, kun je overwegen om een goede therapeut of counselor te vragen om je te helpen. Het is een ervaring die de moeite meer dan waard is!

Conny van der Borgh
Praktijk de Levensweg


Vul het contactformulier in voor een gratis kennismakingsgesprek of om nieuws en artikelen te ontvangen per e-mail
Terug naar de inhoud